Regulament și informații - Off topic

Status
Not open for further replies.

Nukichuu#0000

Honored INT Community Manager
http://atelier801.com/img/sections/bulle-pointillets.png

OFF TOPIC
Această secțiune este dedicată tuturor discuțiilor ce nu au vreo legătură cu Viomice. În cazul în care crezi că ce urmează să postezi are de a face cu Viomice, te rugăm să postezi conținutul tău în secțiunea corespunzătoare.
Dacă dorești să conversezi cu membrii acestei comunități, te invităm să te alături Cafenelei RO, unde poți discuta orice, atâta timp cât respecți regulile prezentate în prima postare.


﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏ ﹏
REGULAMENT SECȚIUNE
1. Off Topic nu înseamnă spam
Discuțiile inițiate în această secțiune trebuie să aibă un subiect consistent pentru a putea rămâne deschise. Astfel, te rugăm să depui puțin mai mult efort atunci când dorești să creezi una.

2. Nu posta doar de dragul de a posta
Postează doar dacă ai ceva util de spus ce are legătură cu subiectul respectiv. Te rugăm să nu postezi în afara acestuia, cu toate că această secțiune se numește „Off Topic”.

3. Nu crea discuții pentru a discuta pe teme politice ori religioase
Cu toate că acest lucru este menționat și în regulile generale ale forumului, dorim să vă evidențiem această regulă pentru a evita posibile conflicte. Astfel de discuții pot stârni controverse între utilizatori și nu au un sfârșit plăcut.

4. Fără discuții ce impun votarea între jucători, obiecte sau orice altceva
Astfel de discuții se sfârșesc de obicei cu postări ce conțin doar un cuvânt sau postări complet lipsite de efort. Scopul acestei secțiuni este de a promova discuțiile, nu spam-ul.

5. Fără jocuri de rol
Te rugăm să nu creezi discuții în care subiectul principal să fie jocul de rol. Forumul nu este locul potrivit pentru un astfel de joc.

6. Respectă regulile generale ale forumului
Vă reamintim că la fel ca pe orice altă secțiune, și aici se aplică regulile generale ale forumului, ce pot fi citite aici.
 
Status
Not open for further replies.
Top
Theme by DevRO
DEV: Adryan and Viorelmd